Начало / Международна дейност / Новини /

Награждавне на победителите в арт работилницата по случай 35-ата годишнина на програма „ЕРАЗЪМ“

16.11.2022, ЦМДМ

Център за международна дейност и мобилност (ЦМДМ) към УАСГ, в съвместно сътрудничество с ESN, раздаде награди на победителите в арт работилницата, организирана по случай официалното отбелязвяне на 35 години от създаването на програма ЕРАЗЪМ.

На 14.11.2022г. в централното фоайе на УАСГ се състоя официалното награждаване на победителите в арт работилницата по случай 35 годишнината на програма Еразъм. Конкурсът се проведе на 14.10.2022г. и беше част от събитията организирани по време на тазгодишните "Дни на Еразъм".

В арт работилницата взеха участие много български и чуждестранни студенти, а творбите бяха оценени от специално събрана комисия. Наградите в трите обявени категории : лого „35 години Еразъм“, лого „Моят Еразъм“ и мото „Моят Еразъм“, бяха раздадени от гл.ас. д-р арх. Цветелина Даскалова-Иванова, ръководител на Център за международна дейност и мобилност към УАСГ.

В организирането на събитието се включиха активно и студенти от ESN, които популяризираха дейността на организацията и призоваха колегите си да се присъединят към тях като доброволци, в подкрепа на студентите, заминаващи или пристигащи в УАСГ, с цел осъществяване на мобилност по програма Еразъм+.