Home / International office / News /

Покана за кандидатстване за „Смесена мобилност“ по проект Digital Entrepreneur Academy (DEA)

30.03.2022

Екипът на Асоциация за международно обществено развитие (АМОР) обявавя кандидатстване за Смесена мобилност“ по проект Digital Entrepreneur Academy (DEA). Проектът има за цел  изграждане на мрежа от амбициозни млади хора с бизнес насоченост и желание за развитие в областта на предприемачеството и startup. За целта се организира подбор на 10 души участници от България на възраст между 15 и 25 години. 

 Основната задача на тези млади предприемачи е да тестват два интелектуални продукта, създадени в рамките на дейностите по проекта:
1. Дигитален въпросник за лидерски умения;
2. Уеб-платформа за млади предприемачи, която съчетава в себе си 3 нива: видео-подкасти с успели предприемачи, видео-лекции по дигитален маркетинг и създаване на бизнес презентация(стартъп). Последното ниво стартъп представлява интерактивен подход, чрез комуникация на младия предприемач с чат-бот ментор, за да се изгради качествена бизнес презентация, която да бъде основа на успешен бизнес план и да привлече финансиране.

Подходът в работната програма ще бъде изцяло неформален, с утвърдени лектори от тази сфера.

В периода до 10 Април 2022 г. желаещите могат да кандидатстват като попълнят дигитална анкетна карта за подбор на този линк: https://forms.gle/nRKgiLYhqcJeRBGS8

Период на активността, която ще се осъществи в гр. Вилнюс, Литва: 9-13 Май 2022.

Работен език: английски. Всички разходи (самолетни билети, застраховки, настаняване, храна) се поемат от организатора АМОР и са за сметка на програма Еразъм +.

 

За контакти и въпроси:
България, гр. София, площад “Народно събрание“ 10, Национален студентски дом
Кристиана Загорова – Проджект мениджър, email: kristiana.zagorova@gmail.com,
phone: + 359 88 377 8840
 

Digital Entrepreneur Academy(DEA) Project No. 2020-2-BG01-KA205-079483, funded by the Erasmus + Programme of the EU.