Home / About the University / Centres / University Computing Centre / News /

За студенти и преподаватели - ползвайте новата платформа за ел. обучение

18.02.2021

Уважаеми студенти и преподаватели в УАСГ,

Имаме удоволствието да ви поканим в новата платформа за електронно обучение, която вече е достъпна онлайн на адрес e-learn20.uacg.bg

Прехвърлили сме дисциплините и потребителите от старата платфпорма. Тя също е налична и може да се използва, като ще я оставим активна през летния семестър на учебна година 2020/2021.

Паролите на всички потребители са променени, затова препоръчваме при влизане в новата платформа да ползвате бутоните "Влизане във вашия профил от Google или Microsoft". Ще трябва да въведете вашето потребителско име и парола за влизане в Office 365 или в Google. Системата ще изпрати имейл на вашия адрес с линк за активация. При клик на линка, ще ви допусне в профила ви.

Новата платформа е базирана на актуалната в момента версия на Moodle и притежава всички съвременни характеристики, които ще ви позволят провеждането на по-качествен учебен процес. Тя е видима на различни устройства, а можете да я ползвате и чрез Moodle app, който да си свалите от G Play store.

Може да свържете профила си с вашия профил в Офис 365 и да споделяте ресурси между 2-те платформи, съсщо и от профила си с Гугъл.

Вашите въпроси може да изпращате по електронна поща на адрес elearn@uacg.bg

Пожелаваме ви успех.

 Source: Университетски център по ИТ