Начало / За Университета / Центрове / Университетски център за информационни технологии и дистанционно обучение / Новини /

За студенти и преподаватели - ползвайте новата платформа за ел. обучение

18.02.2021

Уважаеми студенти и преподаватели в УАСГ,

Имаме удоволствието да ви поканим в новата версия на платформата за електронно обучение, която вече е достъпна онлайн на адрес e-learn20.uacg.bg

Прехвърлили сме дисциплините и потребителите от старата платформа. Тя също е налична и може да се използва, като ще я оставим активна през летния семестър на учебна година 2020/2021.

Паролите на всички потребители са променени, затова препоръчваме при влизане да ползвате бутоните "Влизане във вашия профил от Google". Ще трябва да въведете вашето потребителско име и парола за влизане  в Google.

Новата платформа е базирана на актуалната в момента версия на Moodle и притежава всички съвременни характеристики, които ще ви позволят провеждането на по-качествен учебен процес. Тя е видима на различни устройства, а можете да я ползвате и чрез Moodle app, който да си свалите от G Play store.

Може да свържете профила си с вашия профил в Офис 365 и да споделяте ресурси между 2-те платформи, съсщо и от профила си с Гугъл.

Вашите въпроси може да изпращате по електронна поща на адрес support@uacg.bg

Пожелаваме ви успех.

 Източник: Университетски център по ИТ