Home / About the University / Centres / University Computing Centre / News /

Внимание първокурсници - Вашата регистрация за MS Office 365 (вкл. Teams)

12.10.2020

Уважаеми студенти I курс в УАСГ,

Създадохме за вас регистрация в университетският домейн в Office 365. Като студенти, вие имате линценз за всички продукти, включени в Office 365 - включително например Word, Excel, PowerPoint, които моце да ползвате онлайн или на до 5 ваши устройства - компютри, таблети или смартфони. С регистрацията си може да ползвате и MS Teams, както и разползгате със собствено облачно пространство 1 ТБ, което може да достъпвате отвсякъде и да споделяте файлове с вашите колеги и приятели.

За вход в Office 365, трябва да отидете на https://www.office.com,

Вашето потребителско име включва @uacg.bg и вашия факултетен номер, предшестван от съкратеното име на факултета ви. Така ако фак. номер ви е "0000", потребителското ви име е:

Архитектурен ф-т: afac.0000@uacg.bg

Геодезически ф-т: gfac.0000@uacg.bg

Строителен ф-т: sfac.0000@uacg.bg

Ф-т транспортно строителство: tfac.0000@uacg.bg

Хидротехнически ф-т: hfac.0000@uacg.bg

Първоначалната ви парола е Аа"вашето ЕГН" (без кавички). при първото влизане системата ще ви покани да си я смените с друга, както и да удостоверите ваш тел. номер и алтернативен имейл (те ще могат да се ползват за възстановяване на паролата ви).

_________________________________________________________________

Подготвихме за вас ръководство, което се надяваме да ви помогне. Бъдете проактивни и след като се регистрирате и влезете на портала на Office 365, разгледайте, опитайте и се свържете по между си, както и с вашите преподаватели.

Самият Teams може да се ползва както през уеб браузър, така и с клиентски софтуер, който може да инсталирате на вашият компютър с Windows, MacOS, на вашият мобилен телефон или таблет.

Ръководството отворете от тук

В мрежата може да намерите много ресурси, които да ви помогнат в организацията на вашия учебен процес чрез Microsoft Education.

Прочетете например тази статия или изгледайте многобройните налични филми в YouTube.

Успех!Source: Университетски център по ИТ