Начало / Факултети / Строителен факултет / Катедри / Масивни конструкции / Преподаватели /

проф. д-р инж. Тодор Бараков

Строителен факултет, Катедра Масивни конструкции - Преподавател (пенсиониран)

проф. д-р инж. Тодор Бараков
Кабинет Б444
Телефон 9635245/478
E-mail barakov_fce@uacg.bg