Начало / Факултети / Строителен факултет / Катедри / Масивни конструкции / Дисциплини /

Стоманобетон и масивни конструкции

Стоманобетон и масивни конструкции
Специалност
Факултет Строителен факултет
Катедра Масивни конструкции
Водещ преподавател доц. д-р инж. Владимир Янчев

Публикации


Правила за заверка