Начало / Факултети / Строителен факултет / Катедри / Метални, дървени и пластмасови конструкции / Новини /

РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНКУРСА “Най-добра дипломна работа”

07.12.2022

 

на катедра “Метални, дървени и пластмасови конструкции” при СФ на УАСГ

 

На церемонията по връчване на дипломите на абслолвентите на Строителния факултет – Випуск 2022 г. бяха обявени резултатите от ежегодния конкурс на катедра “МДПК” и наградени отличените дипломанти.

Дипломните работи се оценяват от независимо жури, което имаше трудната задача да селектира трите най-добри проекта в условията на силна конкуренция между осемте участващи в конкурса дипломни работи. Тази година журито беше в състав: д-р инж. Иван Гешанов, инж. Димитър Куманов, инж. Стефан Маринов и инж. Христо Йорданов. Катедреният колектив изказва своята благодарност на членовете на журито за тяхната всеотдайна и безвъзмездна работа!

И тази година традиционен спомоществовател на събитието беше Българската Асоциация за Метални Конструкции (БАМК), на която катедра "МДПК" благодари най-сърдечно.

Подробен репортаж за събитието ще намерите в приложения файл.

Изказваме благодарност на участниците в конкурса и на всички наши дипломанти, които приеха предизвикателството и имаха куража да разработят дипломна работа под ръководството на преподаватели от катедрата! Желаем ви метално здраве, много щастие и успешна професионална реализация!

Весели Коледни и Новогодишни празници!


 



Източник: Катедра “Метални, дървени и пластмасови конструкции”