Начало / Факултети / Строителен факултет / Катедри / Масивни конструкции / Новини /

Процедура за избор на ръководител на катедра "Масивни конструкции"

19.02.2024

Протоколи и декларация към процедурата за избор на ръководител на катедра "Масивни конструкции" Източник: катедра "Масивни конструкции"