Начало / Факултети / Архитектурен факултет / Тел. Указател /

гл.ас. д-р арх. Пламен Михайлов

Архитектурен факултет, Катедра Жилищни сгради - Преподавател (бивш)

гл.ас. д-р арх. Пламен Михайлов
Кабинет A1012
Телефон 9635245/720
E-mail p.mihaylov@studio17.info