Начало / Факултети / Архитектурен факултет / Новини /

Електронно записване на задължителни курсове (по дисциплини по избор) за преддипломантите на катедрите в АФ в IX семестър

29.09.2021, доц. д-р арх. Панайот Савов

 

Уважаеми преддипломанти на катедри в Архитектурния факултет, за настоящия зимен семестър на учебната 2021/2022 г. записването на задължителни курсове (по дисциплини по избор) за преддипломантите в IX семестър ще бъде проведено електронно чрез следния онлайн табличен файл:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zj4n041zBv07oqJHrgmkxs4vgogLTjHuJpqScuzmfDE/edit?usp=sharing

Записването става като всеки преддипломант използва своя uacg.bg служебен акаунт и се добавя под формата на списъци (листове/sheets в доланата част на екрана) за отделните дисциплини.

Крайният срок за записване е 14:59 ч на 8 октомври 2021 г.

Забележки:

  1. Кредитните точки от факултативните курсове са допълнителни и не се включват в сумата от кредитните точки на задължителните (по дисциплини по избор) - факултативните курсове не се броят  за избираеми.
  2. Задължителните специализирани лекционни курсове на всяка катедра в IX семестър могат да бъдат избираеми курсове за преддипломантите от другите катедри. В случаите на такива предпочитания записванията стават директно при водещите преподаватели на специализираните курсове - отново не по-късно от 14:59 ч на 8 октомври 2021 г.


Източник: Деканат на АФ