Home / Faculties / Faculty of Architecture / Faculty News /

Покана за участие в Десетото юбилейно издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS

22.05.2023


На 18 май 2023 г. стартира ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023

 

Юбилейното издание е под мотото "ARCHINOVA - 10 години в подкрепа на креативността".

За десети пореден път в ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS ще объдат отличени качествената архитектура, иновациите и балансът между инвестиция и идея. Всяко издание на конкурса се развива с нови направления, категории и партньори и има все повече участници, които показват, че архитектурата е форма на творчество и начин за подобряване на средата, в която живеем. Проекти, реализации и концепции показват вдъхновение, енергия и смелост, а решенията дават на производители, доставчици и изпълнители правилната посока, за да разработват нови продукти и технологии.

В резултат на труда на архитекти, урбанисти и ландшафтни архитекти има положителна промяна в облика на населените места и начина ни на живот в сградите и околните пространства. Конкурсът показва най-доброто от бранша в България и едновременно с това дава възможност за дискусия.

Юбилейната церемония по награждаването в ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 ще се проведе по време на следващото издание на Архитектурно-строителната седмица в началото на април 2024 г. в Интер Експо Център.

Вижте повече за конкурса тук.

Вижте условията за участие тук.

 Source: ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS