Начало / Библиотека / Фондове и каталози / Каталози

Каталози

Собствени е-каталози на библиотеката

 

 * ЕЛЕКТРОНЕН КАТАЛОГ “Автоматизирана библиотека (АБ) "

 

 

 * Достъп до каталог НАБИС

(Национална академична библиотечно-информационна система)