Home / Students / Student News /

Студент на годината 2021

27.03.2022

 Национално представителство на студентските съвети организира XV-тото издание на Национален приз СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА, чиято цел е да отличи най-активните студенти във всички области на науката, изкуството и спорта.

Първото издание на конкурса се провежда през Декември 2006 година. Целта на събитието е всяка година да бъдат удостоени студенти от различни области на висшето образование за постигнати от тях значими резултати в науката, културата, спорта и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.


Нямаме съмнения, че в българските висши училища се обучават хиляди студенти, които заслужават да бъдат носители на големия приз "Студент на годината". Надяваме се, че инициатива като тази ще ги насърчи да продължат да постигат и в бъдеще още по-високи резултати и все така гордо ще представят държавата ни на европейско и световно ниво.

Кандидатурите следва да бъдат изпращани до 31 Март 2022 година на e-mail: student@npss.bg, с куриер или по Български пощи на адрес: София 1000, пл. Народно събрание №10, ет. 4, стая 411, Национално представителство на студентските съвети.


Всички условията за участие могат да се видят на:

www.studentnagodinata.eu



Source: Студентски съвет при УАСГ